Idag fik jeg et par øl sammen med Rene og Rikhard, og på et tidspunkt blev vi lidt småsultne. Den lette sult bliver hurtigt stillet i Shanghai, da der aldrig er langt til den nærmeste snack. På hjørnet af Dongan Lu plejer der efter mørkets frembrud at stå en fyr med en grill. Han griller kød, grøntsager og majskolber på spyd. For noget tid siden kom der så endnu en fyr, og han er et klart plus til hjørnet. Han har en fuldt udstyret vogn med gas og wok, hvor han laver nudelretter. Han har 10-15 skåle med forskellig kød og grønt, og så har han 3 slags nudler man kan vælge imellem. Så peger man ellers bare på det man syntes lyder lækkert, inden han giver det hele en tur i wokken. Med en god nudelret og et par kolde øl fra bladkiosken, var det en dejlig måde at tilbringe en sommernat nede på gadehjørnet.
søndag den 10. maj 2009
Dag 81- gadekøkken
Idag fik jeg et par øl sammen med Rene og Rikhard, og på et tidspunkt blev vi lidt småsultne. Den lette sult bliver hurtigt stillet i Shanghai, da der aldrig er langt til den nærmeste snack. På hjørnet af Dongan Lu plejer der efter mørkets frembrud at stå en fyr med en grill. Han griller kød, grøntsager og majskolber på spyd. For noget tid siden kom der så endnu en fyr, og han er et klart plus til hjørnet. Han har en fuldt udstyret vogn med gas og wok, hvor han laver nudelretter. Han har 10-15 skåle med forskellig kød og grønt, og så har han 3 slags nudler man kan vælge imellem. Så peger man ellers bare på det man syntes lyder lækkert, inden han giver det hele en tur i wokken. Med en god nudelret og et par kolde øl fra bladkiosken, var det en dejlig måde at tilbringe en sommernat nede på gadehjørnet.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar